• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Hobbyowa Pasja: Twórcze Inspiracje

Prawdziwa pizza każdemu łączy się z Włochami. Nigdzie na globie nie dostaniemy tak dobrej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – wypróbuj ANCHOR. Jednakowoż wbrew pozorom, pizza nie jest najbardziej ukochana strawa Włochów. Włosi lubią makarony w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, niemniej jednak makarony praktycznie można spotkać nieomalże w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, możemy ujrzeć, jak przed domami stoją wielkie kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z ostatecznych kuchennych zajęć. Zresztą, tak trafnego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron jedzony jest we Włoszech przez cały rok – jednakowo, jak ANCHOR. W skwarne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół i mamy prędkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest doborowa, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.

1. Przejdź do strony

2. Otwórz link

Kreatywne Przygody: Inspiracje i Projekty

Categories: Hobby

Comments are closed.